Jobba hos oss

Sommarjobb - välkommen att söka

För sommaren 2019 söker vi nu personal till receptionen, städ och köket.

Gillar du mat och människor och brinner för service!

Vi vill att alla våra gäster ska känna sig sedda och vilja komma tillbaka, om det så är lunchgäster eller hotellgäster så är alla lika viktiga för oss!

Hos oss kan man jobba i receptionen, med gäster från när och fjärran. I receptionen hjälper man också till i servisen. Här finns möjlighet att både jobba, kväll och helg.  I restaurangen jobbar man med diverse arbetsuppgifter. Vi har kockar och restaurangbiträden. Har du jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare så är det meriterande, men inget krav. Vad vi däremot värdesätter högt är framåtanda och ett personligt engagemang! En känsla av "det här är min arbetsplats och mitt Hotell" är viktig för oss. 

Alla är vi ambassadörer för Hotellet och min ambition är att alla ska känna en stolthet över sin arbetsplats och trivas.

"Omtanke, Stolthet och Ansvar" är ord som präglar denna arbetsplats

Omtanke om gästen och om varandra. Stolthet över sin arbetsplats och över det arbetet man gör. Ansvar att våra gäster skall trivas och vilja komma tillbaka tack vare det jobb jag gjorde, och Ansvar att det går bra för vårt Hotell. 
Känns det som att du skulle passa in här? Tveka inte att skicka in din ansökan med ett personligt brev och ett cv till mig. Ser fram emot din ansökan!  
Välkommen till Team Hotell Vidöstern!

Skicka din ansökan till Hotellchefen Lena Fältros
lena@hotelvidostern.se

Kontakta oss

För köket - perfekt extrajobb för dig som går i skolan. - TILLSATT

Glad och morgonpigg frukostvärd/värdinna sökes till hösten 2018 

Gillar du mötet med människor, en varierad vardag med olika sysslor och vill påverka morgonens hotellupplevelse så kan detta var det perfekta jobbet för dig.

Frukosten är något av det viktigaste för våra hotellgäster. Som frukostvärd förväntar vi oss att du gör att för att våra gäster skall få den bästa starten på dagen. Som frukostvärd tillagar du, plcokar fram och fyller på frukosten samt håller ordning.

Att komma i tid, vara pålitlig och ta ansvar är ett grundläggande krav. Vi önskar att du har goda kunskaper i svenska och engelska. Du behöver ingen köksutbildning, men tidigare erfarenhet av kök och service är ett plus.

Arbetstiderna är mellan kl 04.00-07.00 vardagar och varannan vecka jobbar du 2 dagar och varannan vecka jobbar du 3 dagar. 

Välkommen att skicka in din ansökan om du känner att detta vore något för dig. Skicka in så snart som möjligt.  

Ansökan skickar du till lena@hotelvidostern.se

Frågor om tjänsten besvaras av Sandra på tel 0370-371100 (dagtid)

 

 

Receptionen - Bra extrajobb för en student!

Extrapersonal sökes - Vi söker en passionerad receptionist till varannan helg. 

Gillar du att ha roligt på jobbet? Älskar du mötet med människor och gillar du att alltid göra det lilla extra, få gästerna att känna sig speciella, då är Hotell Vidöstern arbetsplatsen för dig!

Receptionsarbetet innefattar bland annat in- och utcheckning av hotellets gäster, ta emot och hantera bokningar, mailhantering, problemlösning, svara på frågor från våra gäster och vara behjälplig i restaurangen.

Arbetstiderna är varannan helg, både kvällstid och dagtid. 

Vi söker dig med:

  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, övriga språk är meriterande.
  • Erfarenhet inom Hotell/servicebranschen är meriterande
  • Brinner för service
  • Stresstålig och flexibel
  • Ansvarstagande
  • Teamplayer med god samarbetsförmåga
  • Administrativ

Vi lägger stor vikt vid personlighet och en positiv attityd! 

Känner du att detta passar in på dig, tveka inte att skicka in din ansökan tillsammans med ett cv till lena@hotelvidostern.se 

Frågor om tjänsten besvaras av Sandra på telefon 0370-371100 (dagtid) 

 

Extrapersonal till vår housekeeping

Gillar du att få andra att trivas och ordning och reda?

Då kanske du är rätt person till vår housekeeping. Vi söker en person som kan hoppa in lite extra när vi har hög belastning. Arbetstiden är oftast från kl 8.00 - 16.00 vardagar, eller enstaka timmar vid behov.  Vi har fantastiska tjejer som städar våra hotellrum men ibland hinner inte ens de med och det är då du kommer in i bilden. Vi vill att alla våra medarbetare ska kunna gå hem i vettig tid och ha en bra tid hemma också. 

Ibland kan man behöva hoppa in lite extra även på helgerna. 

Välkommen med din ansökan till lena@hotelvidostern.se