Boka hotell för vinterskidåkningen på Hotell Vidöstern!
Vinterskidåkning - Isaberg 

Aktiviteter

Meningsfulla dagar hos oss på Hotell Vidöstern i Värnamo!

Det finns mycket att göra och vi ligger bra till för att enkelt nå alla möjliga aktiviteter. Skulle man dessutom vilja göra stan på kvällen finns det bra avtal med Värnamo Taxi till och ifrån hotellet. Här följer några av alla de aktiviteter som erbjuds.

 

    

 

Paket High Chaparral

Välkommen till Vilda Västern!

High Chaparral är en nöjespark olik alla andra. Ett besök här är en upplevelse för alla sinnen. När du stiger in genom portarna till denna värld, lämnar du verkligheten (som du känner till den) för en stund.
Välkommen till sommarens stora äventyr. En värld full av fängslande shower, fascinerande hjältar och skurkar, salooner med god mat och dryck och massor av andra upplevelser. Så dra på dig bootsen, sadla hästen och ladda knallpulverpistolen. För nu är du i Vilda Västern.


Från Hotell Vidöstern i Värnamo tar du dig superenkelt till parken med bil eller Taxi. Vi ligger precis utmed väg 27, vilket gör att du slipper allt krångel att hitta och ta dig ut och in från stan.

I paketet ingår:
1 övernattning med frukostbuffé
Inträdesbiljetter för en eller två dagar till nöjesparken
Kontakta gärna oss i receptionen för prisuppgifter och tillgänglighet under den period du önskar delta i äventyret!

Prisexempel (lågsäsong) med inträde 1 dag:
2 vuxna + 2 barn i familjerum
1 vuxen + 1 barn/vuxen,
2 vuxna + 1 barn,
Prisexempel (lågsäsong) med inträde 2 dagar:
2 vuxna + 2 barn i familjerum
1 vuxen + 1 barn/vuxen,
2 vuxna + 1 barn,

Golfpaket

Vi ligger centralt beläget mellan fyra riktigt bra golfbanor, vilket innebär att vi är det självklara valet om du vill få ut maximalt med spel på din golfresa. På en av banorna kan man även spela Pay and Play. Golf för alla helt enkelt!
Hotell Vidöstern i Värnamo ligger precis vid knutpunkten E4:an och väg 27. Det är lätt för många att ta sig till oss och vi har nära till mycket.
Golfpaket
Du kan med fördel boka något av våra golfpaket där övernattning, frukost och greenfee ingår. Vi hjälper dig att boka starttider, taxi och annat du kan tänkas vilja ha hjälp med. För att göra din vistelse hos så bekymmersfri som möjligt rekommenderar vi att du bokar paket inklusive middag. Du säger bara vilken tid och vi kommer servera dig en två-rätters middag i vår restaurang inklusive vatten, sallad, bröd och kaffe.

  • Lagan GK
  • Värnamo GK
  • Götaströms GK
  • Isaberg GK