Lediga jobb

Sommarjobb - välkommen att söka - tillsatt

För sommaren 2019 söker vi nu personal till receptionen, städ och köket.

Gillar du mat och människor och brinner för service!

Vi vill att alla våra gäster ska känna sig sedda och vilja komma tillbaka, om det så är lunchgäster eller hotellgäster så är alla lika viktiga för oss!

Hos oss kan man jobba i receptionen, med gäster från när och fjärran. I receptionen hjälper man också till i servisen. Här finns möjlighet att både jobba, kväll och helg.  I restaurangen jobbar man med diverse arbetsuppgifter. Vi har kockar och restaurangbiträden. Har du jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare så är det meriterande, men inget krav. Vad vi däremot värdesätter högt är framåtanda och ett personligt engagemang! En känsla av "det här är min arbetsplats och mitt Hotell" är viktig för oss. 

Alla är vi ambassadörer för Hotellet och min ambition är att alla ska känna en stolthet över sin arbetsplats och trivas.

"Omtanke, Stolthet och Ansvar" är ord som präglar denna arbetsplats

Omtanke om gästen och om varandra. Stolthet över sin arbetsplats och över det arbetet man gör. Ansvar att våra gäster skall trivas och vilja komma tillbaka tack vare det jobb jag gjorde, och Ansvar att det går bra för vårt Hotell. 
Känns det som att du skulle passa in här? Tveka inte att skicka in din ansökan med ett personligt brev och ett cv till mig. Ser fram emot din ansökan!  
Välkommen till Team Hotell Vidöstern!

Skicka din ansökan till Hotellchefen Lena Fältros
lena@hotelvidostern.se

Kontakta oss

Receptionist - helger och extra - tillsatt

Vi söker nu en kollega och stjärna till vår reception. Och vi söker dig som vill vara med och överträffa våra gästers alla förväntningar. Våra receptionister har alla spring i benen och drivs av arbetsglädje, nyfikenhet och passion. Vi lägger därför stor vikt vid din personlighet och vi vill att du brinner för både din egen och branschens utveckling. 

Som person är du driftig, ansvarsfull, utåtriktad och serviceminded med en stark teamkänsla. Du har lätt att både leda och bli ledd, gärna tidigare erfarenhet av reception, en hög yrkesstolthet och förkärlek att alltid leverera service i världsklass. Dessutom pratar och skriver du både svenska och engelska obehindrat. Vi ser gärna att du är över 18 år och allra helst över 20. 

I din tjänst så är det lika självklart för dig att guida om vad som finns att se i och omkring Värnamo, som att se till att våra konferensgäster gillar det vi gör och kommer tillbaka. Vill du ha ett omväxlande och roligt jobb med nya utmaningar varje dag? Är du duktig på det du gör? Har du öga för detaljer och själv älskar att mötas av leenden? Då är det dig vi söker! 

Tjänsten är varannan helg och extra vid behov.  Skicka in din ansökan till lena@hotelvidostern.se med CV och en personlig presentation av dig själv. 

Urval sker löpande. Och tillsättning omgående. 

 

 

 

Extrapersonal till vår housekeeping - tillsatt

Gillar du att få andra att trivas och ordning och reda?

Då kanske du är rätt person till vår housekeeping. Vi söker en person som kan hoppa in lite extra när vi har hög belastning. Arbetstiden är oftast från kl 8.00 - 16.00 vardagar, eller enstaka timmar vid behov.  Vi har fantastiska tjejer som städar våra hotellrum men ibland hinner inte ens de med och det är då du kommer in i bilden. Vi vill att alla våra medarbetare ska kunna gå hem i vettig tid och ha en bra tid hemma också. 

Ibland kan man behöva hoppa in lite extra även på helgerna. 

Välkommen med din ansökan till lena@hotelvidostern.se